Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Uitgeefster wil er uitkomen met Catherine

Shownieuws

Uitgeefster Annemarie van Gaal hoopt haar vertrouwenscrisis met Catherine Keyl op te kunnen lossen. Het maandblad Catherine stopt omdat de twee ruzie hebben.

Uitgeefster Annemarie van Gaal hoopt nog steeds tot een oplossing te komen met Catherine Keyl. Dat vertelt ze vrijdag in RTL Boulevard. Donderdag werd bekend dat het maandblad Catherine ermee stopt omdat de zakenpartners met elkaar overhoop liggen.

Presentatrice Keyl, die over het inhoudelijke deel van het blad ging, beweerde donderdag dat Van Gaal, die de zakelijke kant bestierde, haar niet zou vertrouwen. Ook zou ze nog geen geld hebben ontvangen voor het blad, dat sinds maart 2007 in de winkel ligt en waarvan maandelijks vijftig duizend exemplaren worden gedrukt.

Volgens Van Gaal klopt het niet dat Keyl nog geen geld heeft gezien. "Catherine heeft gisteren dingen gezegd die niet klopten", beweert ze. "Ze heeft een onkostenvergoeding gekregen en ze heeft alles gedeclareerd."

Ondanks de meningverschillen hoopt Van Gaal er nog uit te komen met Catherine, zodat de stekker niet definitief uit het blad getrokken hoeft te worden. "Voor mij is een probleem geen probleem maar een uitdaging. Ik geef niet op tot ik daar toe wordt gedwongen."

Hoe de crisis bezworen moet worden, weet Van Gaal echter niet. "Op deze manier kunnen we niet verder, we liggen qua karakter mijlenver uit elkaar."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen