Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniël Boissevain openhartig over dood broer

Shownieuws

Daniël Boissevain bevindt zich 'in een soort achtbaan' sinds zijn jongere broer overleed aan een overdosis drugs. Dat zegt de acteur vrijdag in RTL Boulevard.

Daniël Boissevain heeft zich vrijdag in RTL Boulevard voor het eerst in het openbaar uitgelaten over de dood van zijn broer. De jongere broer van de 38-jarige acteur overleed eind maart op 31-jarige leeftijd aan een overdosis drugs.

Boissevain vertelt momenteel het gevoel te hebben in een soort achtbaan te zitten. "Soms komt het verdriet op een onverwacht moment en dan raakt het je als een baksteen. En soms is het een paar dagen wat rustiger", vertelt hij. "Er komt soms ook heel veel woede bij kijken, dat je kwaad bent van: 'Hé zak, had nou eerder aan de bel getrokken'."

De dood van zijn broertje kwam dan ook onverwacht voor de acteur. "Ik wist wel dat hij met zichzelf overhoop lag, maar dat het zo erg was heeft niemand geweten", legt hij uit. "Ik wist dat hij uitging en wel eens wat gebruikte. Maar dat het zo erg was, wist ik niet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen