Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sascha Visser slaapt met fans

Shownieuws

Sascha Visser gaat het land in om met Jan en alleman het bed in te duiken. Zijn capriolen zijn te zien in Wakker Worden met Sascha, dat vanaf 6 mei te zien is.

Sascha Visser gaat het land in om met Jan en alleman het bed in te duiken. Zijn nachtelijke capriolen zijn te volgen in Wakker Worden met Sascha, dat vanaf 6 mei 's ochtends te zien is op TMF. Dat laat de muziekzender donderdag weten.

Het is de vierde keer dat TMF met het ochtendprogramma komt, maar het is voor het eerst dat de 19-jarige Visser de show presenteert. Eerder was Valerio het gezicht van het programma. Vorig seizoen waren vj's Damien in Spanje en Saar op Kreta op zoek naar een slaapplaats.

De invulling van het programma is anders dan voorgaande jaren. Dit seizoen kan iedereen een overnachtingsplek aandragen, zoals op de middenstip van een voetbalclub, bij een ex of op een hooizolder. Sascha regelt dan dat er geslapen kan worden en als het lukt om de kandidaat ongemerkt op de locatie te krijgen, heeft hij gewonnen en moet de verliezer een tegenprestatie leveren.

Ook nieuw is dat er live-uitzendingen te zien zijn via internet. Kijkers worden via een sms op de hoogte gesteld als Sascha live vanaf locatie uitzendt. Door een gps-tracker zal te zien zijn waar de vj zich bevindt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen