Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashlee Simpson vaag over zwangerschap

Shownieuws

Geruchten over de zwangerschap van Ashlee Simpson zijn hardnekkig, de zangeres zelf blijft dubbelzinnig over het onderwerp. "De tijd zal het leren", zei ze.

Ondanks de hardnekkige geruchten over de zwangerschap van Ashlee Simpson, blijft de zangeres zelf dubbelzinnig over het onderwerp. "Het is een gerucht dat al een jaar de ronde doet. Alleen de tijd zal het leren", zei de 23-jarige spring-in-'t-veld vrijdag met een mysterieuze blik tijdens een interview in de Amerikaanse talkshow Today Show.

De jongere zus van Jessica Simpson ontweek het zwangerschaponderwerp vervolgens op een sluwe manier. "Binnenkort ga ik bevallen van een nieuw album", vertelde Simpson, die druk bezig is met het promoten van haar album 'Bittersweet world'. Het album is in Amerika vanaf maandag verkrijgbaar.

Vorige week berichtte het Amerikaanse tijdschrijft Us Weekly over een mogelijke zwangerschap. Verloofde Pete Wentz, bassist van de rockband Fall Out Boy, viel vervolgens uit naar de media in een e-mail aan MTV News. "Het slaat allemaal nergens op", schreef hij. "Er is een heksenjacht gaande op mensen die zwanger zouden zijn zodra ze zich verloven."

De e-mail kon de geruchtenstroom de kop niet indrukken. Het Amerikaanse tijdschrift People beweerde een dag na de ontkenning zeker te zijn van een aanstaande baby, op basis van een 'betrouwbare bron'. Het tijdschrift beweerde ook dat het stel in mei in Californië gaat trouwen. Dit gerucht ontkende de zangeres vrijdag wel stellig. "We hebben nog geen trouwdatum. We genieten nog van onze verloving."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen