Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Benefietsingle verstoot Duffy van koppositie

Shownieuws

De 'Ticket for Tibet'-benefietsingle 'Als je ooit eens terug kan' komt binnen op de eerste plaats van de Single Top 100. 'Shot of a gun' van Kane staat op twee.

De 'Ticket for Tibet'-benefietsingle 'Als je ooit eens terug kan' komt maandag binnen op de eerste plaats van de Single Top 100. De single, waar onder anderen oud-zangeres van The Gathering Anneke van Giersbergen en Racoon-zanger Bart van der Weide aan meewerkten, verstoot Duffy van de koppositie.

De Britse zangeres zakt met 'Mercy' naar de vierde plek van de lijst. Op de tweede plaats komt Kane binnen met 'Shot of a gun'. Madonna staat met haar met Justin Timberlake en Timbaland opgenomen single '4 minutes (to save the world)' op de derde positie.

De opbrengst van 'Als je ooit eens terug kan' gaat volledig naar drie Tibetaanse nonnen die zes jaar vastzaten in een Chinese gevangenis na het zingen van een protestlied tegen de Chinese overheersing van Tibet. De single is uitgebracht namens de organisatie van het 'Ticket for Tibet'-festival, waarvan de derde editie zondag plaatsvindt in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen