Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maxi Priest vervangt UB40-zanger

Shownieuws

UB40 heeft vervanging gevonden voor Ali Campbell. Broers Robin en Duncan Campbell nemen tijdens aankomende concerten met reggaezanger Maxi Priest de zang over.

UB40 heeft vervanging gevonden voor hun voormalig frontman Ali Campbell. Broers Robin en Duncan Campbell nemen tijdens de komende concerten samen met reggaezanger Maxi Priest de zang voor hun rekening. Dat heeft het management van de Britse band bevestigd tegenover concertorganisator Mojo.

Robin Campbell was binnen de reggaeband al actief als gitarist. De 47-jarige Maxi Priest is vooral bekend van zijn wereldhit 'Close to you' uit 1990.

Ali Campbell maakte eind januari bekend de band na bijna dertig jaar te verlaten om zich op zijn soloprojecten te richten. De band scoorde hits met 'I got you babe', 'Sing our own song', 'Kingston Town' en '(I can't help) Falling in love with you'.

UB40 speelt volgende maand driemaal in Nederland met de nieuwe formatie. Op 11 mei staat de band in Paradiso, de dag daarop spelen ze op het Pinkpop Classic festival om vervolgens op 13 mei de Heineken Music Hall aan te doen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen