Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ashlee Simpson en Pete Wentz verloofd

Shownieuws

Ashlee Simpson en Pete Wentz hebben zicht verloofd. "Ja, we zijn dolgelukkig dat we kunnen vertellen dat we verloofd zijn", jubelt de 23-jarige zangeres.

Ashlee Simpson en Pete Wentz hebben zicht verloofd. "Ja, we zijn dolgelukkig dat we kunnen vertellen dat we verloofd zijn", vertelt de zangeres in een verklaring op de website Friends or Enemies. "We weten dat er de laatste tijd veel gespeculeerd wordt over Pete en mij en we wilden dat onze fans de eersten zijn die het van ons horen."

Joe Simpson, de vader van Ashlee, is 'blij dat Pete deel van de familie wordt', zo laat hij weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. "We zijn gezegend."

De 23-jarige Simpson en de 28-jarige Wentz zijn sinds de herfst van 2006 een stelletje. "We voelden ons meteen tot elkaar aangetrokken", vertelde het zusje van Jessica Simpson in een recent interview. "Het is een schatje en hij haalt het beste in mij naar boven."

Wentz, die bassist is van de rockband Fall Out Boy, stak zijn liefde voor Simpson in een eerder interview evenmin onder stoelen of banken. "Het is fantastisch dat je kunt zoenen met je beste vriend."

Het is nog onbekend wanneer de bruiloft plaatsvindt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen