Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney moet kwart miljoen ophoesten

Shownieuws

Britney Spears moet 250 duizend euro betalen aan de advocaten die de afgelopen maanden voor haar hebben gewerkt. Dat heeft een rechter donderdag bepaald.

Britney Spears moet 250 duizend euro betalen aan de advocaten die de afgelopen maanden voor haar hebben gewerkt. Dat heeft een rechter in Los Angeles donderdag bepaald, schrijft het Amerikaanse tijdschrift People. Andrew Wallet, die samen met Britney's vader haar financiële belangen behartigt, krijgt een voorschot van ruim 62 duizend euro voor zijn diensten.

De firma die ervoor heeft gezorgd dat Britney in februari onder curatele kwam te staan van haar vader Jamie krijgt meer dan honderdduizend euro. Samuel Ingham, een advocaat die door de rechter aan de zangeres is toegewezen, krijgt een wekelijks honorarium van ruim zesduizend euro.

De 26-jarige zangeres heeft de afgelopen maanden heel wat rechtszalen van binnen gezien. Na een slepende voogdijzaak over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1), werd Britney eerder dit jaar tot tweemaal toe opgenomen in een psychiatrische inrichting. De rechter wees toen de volledige voogdij over de jongetjes toe aan haar ex-man Kevin Federline.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen