Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halina Reijn zoekt inspiratie in Hollywood

Shownieuws

Halina Reijn vertrekt volgende maand naar Hollywood om te schrijven aan een script van haar roman 'Prinsesje nooitgenoeg'. Dat heeft haar management bevestigd.

Halina Reijn vertrekt volgende maand opnieuw naar Hollywood om daar te schrijven aan een script van haar roman 'Prinsesje nooitgenoeg'. Dat heeft het management van de actrice vrijdag bevestigd. Reijn schreef het boek toen ze enkele jaren geleden acteerlessen volgde in de heuvels van Los Angeles.

Wanneer de 32-jarige brunette begint met de opnamen van de film, die ze zelf gaat regisseren, is nog onduidelijk. "Het project bevindt zich nog in de scriptfase", geeft haar manager aan.

'Prinsesje nooitgenoeg' draait om een succesvolle actrice die een frivool leven leidt. Smachtend naar meer diepgang stort ze zich in de armen van een Tsjetsjeense klusjesman met wie ze wil strijden voor een betere wereld.

Reijn maakte naam met de films 'Îles flottantes' en 'Zus & zo'. Ook was ze naast Carice van Houten te zien in de oorlogsfilm 'Zwartboek'. Vorig jaar speelde ze rollen in 'Blind' en 'Nadine'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen