Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook vierde 'High school musical' in de steigers

Shownieuws

Het derde deel van de populaire tienerfilm 'High school musical' moet nog uitkomen, maar het vierde deel is al in aantocht. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Het derde deel van de populaire tienerfilm 'High school musical' moet nog uitkomen, maar een vierde deel laat niet lang op zich wachten. Dat heeft zender Disney Channel, die de populaire filmreeks produceert, bevestigd. "We schrijven 'High school musical 4' momenteel", verklaart directeur Rich Ross in The Hollywood Reporter. Het vierde deel gaat waarschijnlijk net als de eerste twee delen in première op televisie.

De sterren van de films, onder wie Zac Efron en Vanessa Hudgens, zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen op de opnamen van het derde deel. Over twee weken beginnen die in de Amerikaanse staat Utah. 'High school musical 3' draait vanaf 22 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Disney Channel is momenteel erg populair. De film 'High school musical 2' heeft de zender vorig jaar een enorme duw in de rug gegeven. Tijdens primetime nam de zender vorig jaar een toppositie in onder de Amerikaanse kabelzenders. Ook series zoals 'Hannah Montana' en 'The cheetah girls' hebben daaraan bijgedragen.

De zender is nu van plan jaarlijks vijf à zes tv-films te ontwikkelen. In voorbereiding zijn momenteel onder meer 'Princess protection program', 'Camp rock', 'The cheetah girls: One world' en 'Dadnapped'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen