Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marilyn Manson klaagt oud-bandlid aan

Shownieuws

Marilyn Manson mag de rechtszaak tegen een ex-bandgenoot voortzetten. Dat bepaalde de rechter, hoewel advocaten van Stephen Bier de aanklacht 'te vaag' noemden.

(Novum/AP) - Marilyn Manson mag de rechtszaak tegen een voormalige bandgenoot voortzetten. Dat heeft een Amerikaanse rechter donderdag bepaald. Advocaten van toetsenist Stephen Bier probeerden de rechter er tevergeefs van te overtuigen dat de aanklacht van Manson 'te vaag' was.

De rechtszaak die Manson aanspande tegen Bier kwam als een reactie op een aanklacht van de toetsenist. Die claimt dat hij 12,6 miljoen euro is misgelopen door het gat in de hand van zijn voormalige bandleider. Zo zou Manson, die eigenlijk Brian Warner heet, ongevraagd geld van de band hebben uitgegeven aan onder meer naziparafernalia, Afrikaanse maskers van mensenhuid en het skelet van een 4-jarig Chinees meisje.

Manson klaagde daarop Bier aan. Volgens de shockrocker heeft Bier, die optrad onder de naam Madonna Wayne Gacy, zijn verplichtingen aan de band gebroken. Hij zou het hebben laten afweten bij meerdere opnamen, concerten en promotietournees.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen