Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bacio: een weekblad, maar nu even niet

Shownieuws

Het nieuwe blad Bacio slaat een weekje over. De nieuwste editie van de glossy is deze week niet in de winkel verschenen. Van een crisis zou geen sprake zijn.

Het nieuwe blad Bacio slaat een weekje over. De jongste editie van de glossy is deze week niet in de winkel verschenen. Van een redactionele of financiële crisis wil hoofdredactrice Petra Boots niets weten. "Dit is allemaal deel van onze lanceringscampagne", bezweert ze. "We hebben absoluut geen geldproblemen of zieke redacteuren."

Wat precies de tactische overweging is om het weekblad niet te laten verschijnen, wil Boots, de voormalige hoofdredactrice van Weekend, niet vertellen. "Ik zeg gewoon lekker helemaal niets, maar het is in elk geval niet negatief. De concurrentie hoeft niet te denken dat ze van ons af zijn", roept ze schaterlachend. "Het is niet zo dat we stoppen." Volgens haar wordt binnenkort duidelijk waarom deze week geen nieuw nummer is uitgekomen.

Boots richtte Bacio in februari op als blad 'waar je een positief, blij gevoel aan overhoudt'. In de huidige editie, die sinds vorige week in de winkel ligt, staat onder meer een interview met zangeres Angela Groothuizen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen