Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Perez Hilton krijgt eigen radioshow

Shownieuws

Perez Hilton krijgt een radioshow. De populaire entertainmentblogger is vanaf 5 mei vijf dagen per week tweemaal per dag te horen op de Amerikaanse radio.

Perez Hilton krijgt een eigen radioshow. De populaire entertainmentblogger is vanaf 5 mei vijf dagen per week tweemaal per dag te horen op de Amerikaanse radio.

De 30-jarige Perez ziet de show als een manier om nog meer bezoekers naar zijn site te lokken. "Hopelijk introduceer ik me via de radio aan een heel nieuw publiek", zegt Hilton in de Amerikaanse krant Wall Street Journal.

De bulletins van Perez van elk drie minuten worden 's morgens en 's avonds uitgezonden in grote Amerikaanse steden als Los Angeles, New York en Chicago. Het is de bedoeling dat de show in de komende maanden op meer plekken te horen is. Ook wil Hilton dat de show uiteindelijk buiten Amerika te beluisteren is.

Perez Hilton is immens populair. In februari bezochten meer dan 2,8 miljoen internetters zijn site met showbizznieuws. Naast de radioshow is Perez ook bezig om zich via andere media in de kijker te spelen. Zo is hij binnenkort meer op tv te zien en verschijnt deze zomer de film 'Another gay sequel: gays gone wild', waarin Lavandeira een hoofdrol speelt. Daarnaast werkt hij aan een boek en zouden er onderhandelingen zijn met filmstudio Warner Bros over een filmdeal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen