Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Valerio kiest mooiste benen van Nederland

Shownieuws

Valerio Zeno mag binnenkort vele vrouwenbenen bestuderen. Hij is jurylid van de verkiezing van de mooiste benen van Nederland, meldt organisator Cosmopolitan.

Valerio Zeno mag binnenkort vele vrouwenbenen bestuderen. De TMF-vj is jurylid van de verkiezing van de mooiste benen van Nederland. Dat heeft de glossy Cosmopolitan, de organisator van het evenement, woensdag laten weten.

Fraai bebeende dames kunnen zich via de website van Cosmopolitan opgeven voor de verkiezing, waarna de vakjury 25 genomineerden uitkiest. Samen met de hoofdredactrice van het maandblad en een modellenscout bepaalt Valerio uiteindelijk wie met de hoofdprijs naar huis gaat. De winnares krijgt een winkeluitje met een stylist ter waarde van duizend euro. Lieke van Lexmond presenteert de finale, die op 29 mei plaatsvindt in Amsterdam.

Tijdens de finale wordt eveneens een prijs uitgereikt aan de vrouwelijke BN'er die zich volgens de lezers van Cosmopolitan het best inzet voor een goed doel. Genomineerd zijn onder anderen Katja Schuurman, Bridget Maasland en Froukje de Both. Zij zijn actief voor respectievelijk Return to Sender, Dutchypuppy en Stichting de Opkikker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen