Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Junior Songfestival-zusjes maken YouTube-dagboek

Shownieuws

De zusjes Lisa, Amy en Shelley houden vanaf woensdag een dagboek bij op YouTube. Het trio behaalde vorig jaar een tiende plaats op het Junior Songfestival.

De zusjes Lisa, Amy en Shelley houden vanaf woensdag een dagboek bij op YouTube. De meidengroep, die vorig jaar met 'Adem in, adem uit' een tiende plaats behaalde op het Junior Songfestival, wordt overal gevolgd met een camera en bieden fans via het dagboek een kijkje in hun levens. Dat heeft platenlabel EMI bekendgemaakt.

Op 2 mei verschijnt 'Zet 'm op!', de nieuwe single van het meidentrio. Op 6 juni komt een heel album uit, waaraan de zingende zusjes samen met componist en producer Tjeerd Oosterhuis werken. "Ongeveer de helft van de liedjes zijn onze eigen ideeën en de andere helft komt van Tjeerd", vertelt het trio.

De liedjes die het drietal zelf bedenkt, worden door de vader van de zusjes geschreven. "Het is niet zijn beroep, maar hij vindt het gewoon heel leuk om te doen", vertellen ze. Op het nog titelloze album zingen Lisa(13), Amy (12) en Shelley (12) ook ieder een eigen nummer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen