Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba heeft nesteldrang

Shownieuws

Jessica Alba heeft last van nesteldrang. "Ik probeer mijn huis helemaal af te krijgen voor de baby komt", vertelt de zwangere actrice aan People.

Jessica Alba heeft last van nesteldrang. "Ik probeer mijn huis helemaal af te krijgen voor de baby komt", vertelt de zwangere actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Het is nogal hectisch, want de bevalling komt steeds dichterbij."

De 26-jarige actrice is momenteel niet aan het werk, dus ze heeft genoeg tijd om alles te regelen. "Het draait alleen maar om de gezondheid van de baby en het huis dat klaar moet zijn", zegt de aanstaande moeder. "Ik heb het gevoel dat ik de ervaring heel bewust in me opneem en dat is leuk."

Alba moet nog steeds wennen aan het feit dat ze een stuk meer moet eten dan ze voor haar zwangerschap gewend was. "Ik moet ervoor zorgen dat ik genoeg van de juiste voedingsstoffen en vitamines binnenkrijg, maar ik ben niet gewend om zo veel te eten", bekent ze. "Ik moet echt op gezette tijden eten, ander word ik chagrijnig en moe."

Jessica Alba en haar verloofde Cash Warren maakten in december bekend dat ze een kindje verwachten. De baby zou in juni geboren moeten worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen