Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scheiding David Hasselhoff financieel geregeld

Shownieuws

David Hasselhoff moet zijn ex-vrouw en kinderen per maand bijna zestienduizend euro betalen aan alimentatie. Dat wordt duidelijk uit rechtbankdocumenten.

(Novum/AP) - David Hasselhoff moet zijn ex-vrouw en kinderen per maand bijna zestienduizend euro betalen aan alimentatie. Dat wordt duidelijk uit rechtbankdocumenten die donderdag zijn vrijgegeven. Hasselhoff en Pamela Bach verdelen hun bankrekeningen, auto's en huis. Verder worden de pensioenfondsen van de acteur opgesplitst.

Aan Bach persoonlijk moet de 55-jarige acteur, bekend van de tv-series Knight Rider en Baywatch, ruim dertienduizend euro betalen. Voor zijn dochters Taylor (17) en Hayley (15) moet hij nog eens 2500 euro neertellen. Hasselhoff en zijn 44-jarige ex delen de voogdij over hun kinderen.

Met de financiële afwikkeling is de scheiding, die het koppel in 2006 aanvroeg, helemaal rond. Hasselhoff en Bach zijn zestien jaar getrouwd geweest. Het verloop van de scheiding verliep allerminst vriendschappelijk. Zo beschuldigde Bach haar ex-man van mishandeling. De acteur beweerde op zijn beurt dat Bach verslaafd is aan cocaïne.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen