Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alain Clark maakt Lieke van Lexmond blij

Shownieuws

Alain Clark heeft toegezegd een single op te nemen met Lieke van Lexmond. "Dat lijkt me hartstikke leuk", zegt de zanger in de TMF-show Reaction.

Alain Clark heeft toegezegd een single op te nemen met Lieke van Lexmond. "Dat lijkt me hartstikke leuk", zegt de zanger via een telefonische verbinding in de TMF-show Reaction, die woensdagmiddag wordt uitgezonden. "Dat moeten we eigenlijk gewoon een keer doen."

Van Lexmond, die te gast is in het dagelijkse programma, heeft al eerder aangegeven dat het een grote wens van haar is om eens met de populaire artiest de studio in te duiken. "Wat leuk man, echt heel erg leuk", zegt ze. "We gaan bellen en kijken of we elkaar ergens kunnen zien de komende weken."

Op dit moment is de soapie druk met de promotie van haar eerste single 'Alles altijd', die ze aanvankelijk opnam voor een reclamespotje van het internetbedrijf Argeweb. "Niet veel mensen weten dat ik mijn hele leven bezig ben met muziek. Ik schrijf ook zelf teksten en liedjes", zei ze eerder in een interview met Novum Nieuws.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen