Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katja doneert tas voor goede doel

Shownieuws

Katja Schuurman en Manuela Kemp stellen hun tas beschikbaar voor het goede doel. Esta heeft 75 bekende dames bereid gevonden om hun tas te doneren voor MyBody.

Katja Schuurman, Manuela Kemp, Ellen ten Damme en Xandra Brood stellen hun tas beschikbaar voor het goede doel. Damesblad Esta heeft ongeveer 75 bekende dames bereid gevonden om hun tas te doneren voor de stichting MyBody. Lezers kunnen via een machtiging meeloten voor een of meer tassen, heeft het tweewekelijkse tijdschrift donderdag bekendgemaakt.

In het nummer dat vrijdag in de winkel ligt, staat de eerste lading tassen afgebeeld. Tot en met eind volgende maand wordt in elk nieuw nummer een aantal exemplaren onthuld. Vanaf 30 mei worden de tassen tentoongesteld in Amsterdam. Een klein aantal zal via eBay worden geveild.

Met de tassenactie viert Esta de uitgave van het honderdste nummer, dat op 30 mei uitkomt. MyBody steunt lokale organisaties in ontwikkelingslanden die vrouwen helpen om zelf te beslissen over hun seksuele leven en het krijgen van kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen