Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alphabeat op Haagse Picnic in the Park

Shownieuws

De Deense popsensatie Alphabeat en de Belgische zanger Milow zijn de laatste bevestigde namen van Picnic in the Park. Het festival vindt op 22 juni plaats.

De Deense popsensatie Alphabeat en de Belgische zanger Milow zijn de laatste bevestigde namen van Picnic in the Park. Dat heeft de organisatie van het eendaagse festival, dat op 22 juni plaatsvindt, bekendgemaakt. Eerder werd al duidelijk dat John Mayer en Room Eleven het Haagse Zuiderpark aandoen.

Het zestal Alphabeat laat zich inspireren door popmuziek uit de jaren tachtig en scoorde met de single 'Fascination' een grote hit in Denemarken en Groot-Brittannië. Het debuutalbum van de band verschijnt volgende maand in Nederland. Milow maakte in België vorig jaar naam met de nummers 'You don't know' en 'Dreamers and renegades'.

Bezoekers kunnen hun eigen picknickmand meenemen naar het festival en die vullen op een Franse markt. De eerste editie van Picnic in the Park vond plaats in 2006. Toen maakten Jamie Cullum en Wende Snijders deel uit van de line-up.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen