Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Paris Hilton vertolkt zichzelf in soap

Shownieuws

Kathy Hilton heeft een gastrolletje te pakken in een soap. De moeder van socialite Paris speelt zichzelf in een aflevering van 'The Young and the restless'.

(Novum/AP) - Kathy Hilton heeft een gastrolletje te pakken in een Amerikaanse soapserie. De moeder van socialites Paris en Nicky speelt zichzelf in een aflevering van 'The young and the restless', die op 13 mei in Amerika wordt uitgezonden.

In de aflevering, die woensdag werd opgenomen, speelt de 49-jarige Hilton een vriendin van het personage Jack Abbott. Ze komt met een model op de proppen voor een fotoshoot van het tijdschrift van Jack. Daarna neemt ze de fotoshoot over, tot grote woede van de medewerkers van het tijdschrift.

Het is niet de eerste keer dat Kathy Hilton aan een tv-programma meewerkt. De blondine speelde eerder gastrolletjes in de series Bewitched, Happy Days en Family Affair. Drie jaar geleden had ze een eigen realitysoap. In 'I want to be a Hilton' maakten deelnemers kans een jaar lang als een socialite door het leven te gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen