Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney langer verlost van Sam Lutfi

Shownieuws

Sam Lutfi blijft nog tot 31 juli uit de buurt van Britney Spears. Een rechter stemde in met een schikking die de oud-manager overeenkwam met haar familie.

(Novum/AP) - Sam Lutfi blijft nog tot 31 juli uit de buurt van Britney Spears. Een rechter besloot woensdag in te stemmen met een schikking die de vriend annex oud-manager van de zangeres overeenkwam met haar familie om het contactverbod te verlengen. "Sam en de familie hebben contact met elkaar en proberen samen te doen wat het beste is voor Britney", verklaarde zijn woordvoerder.

Het oorspronkelijke contactverbod werd in februari aangevraagd door Lynne Spears, de moeder van Britney. Zij is ervan overtuigd dat Lutfi haar 26-jarige dochter drogeerde en opsloot in haar eigen huis. Ook zou hij de financiën van de gevallen popster hebben overgenomen.

Momenteel behartigt de vader van Britney haar persoonlijke en zakelijke belangen. Hij werd begin dit jaar aangesteld als haar curator nadat ze tot tweemaal toe onder dwang was afgevoerd naar het ziekenhuis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen