Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huub en Claire uit Gouden Kooi in ondertrouw

Shownieuws

Huub en Claire zijn dinsdag in ondertrouw gegaan. De Gouden Kooi-bewoners zijn van plan om voor het einde van de show in het huwelijksbootje te stappen.

Huub en Claire zijn dinsdag in Tilburg in ondertrouw gegaan. De bewoners van de Gouden Kooi zijn van plan om nog voor het einde van het programma in het huwelijksbootje te stappen. "Het wordt een huwelijksdag met alles erop en eraan, een miljonairshuwelijk", vertelde de aanstaande bruidegom in RTL Boulevard.

De miljonairs zijn dolgelukkig met hun voorgenomen huwelijk. "Dit is iets wat we graag willen en we staan er allebei achter", vertelde Huub. "Dat neemt niet weg dat je, als je eenmaal voor de ambtenaar van de burgerlijke stand zit, toch een kriebel in je maag hebt."

Het is onbekend of het huwelijk uit echte liefde wordt gesloten, of dat de twee uit tactische overwegingen eeuwige trouw willen beloven. Als de twee hun voorgenomen huwelijk doorzetten, zou dat betekenen dat Jaap de villa moet verlaten.

Huub lijkt een huwelijk niet heel serieus te nemen. De Oldenzaler polste eerder bij ex-vriendin Lieke of zij wat voor een huwelijk voelde, en zelfs Jaap kwam in aanmerking als bruid van de driftkikker.

De 24-jarige Claire nam begin dit jaar haar intrek in de luxe villa in Eemnes. Na een stroef begin bloeide er al snel iets moois op tussen de visagiste en de 26-jarige telefoonverkoper.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen