Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob Lowe klaagt voormalige nanny aan

Shownieuws

Rob Lowe en zijn vrouw Sheryl hebben hun voormalige nanny aangeklaagd. Ze beschuldigen de vrouw van het verspreiden van leugens en vertrouwelijke informatie.

(Novum/AP) - Rob Lowe en zijn vrouw Sheryl hebben hun voormalige nanny aangeklaagd. Ze beschuldigen de vrouw van het verspreiden van leugens en vertrouwelijke informatie, zo blijkt uit rechtsdocumenten die maandag zijn ingediend bij een rechtbank in Los Angeles.

De 44-jarige acteur eist 640 duizend euro van Laura Boyce, die vorig jaar verantwoordelijk was voor de zorg van zonen Matthew (14) en John Owen (13). De vrouw zou het vertrouwen van het gezin hebben beschaamd door leugens te verspreiden tijdens en na haar dienstverband bij de Hollywoodster.

Lowe heeft geen geluk met zijn personeel. Zo klaagde hij volgens het Amerikaanse tijdschrift People deze week ook een tweede nanny en een kok aan. Zij zouden zich hebben misdragen toen ze bij hem werkten. De voormalige kok van het stel zou seks hebben gehad met een 'derde partij' in het bed van zijn werkgever, en zou daarnaast geneesmiddelen hebben gestolen uit het medicijnkastje van Lowe.

De tweede nanny, die zeven jaar voor het paar werkte, zou hebben opgeschept over haar 'persoonlijke en intieme relatie' met Rob en zou hem proberen af te persen. Ze eist volgens Lowe 955 duizend euro, omdat ze anders 'een waslijst aan vreselijke leugens' naar buiten brengt.

In de Amerikaanse krant The Huffington Post schrijft de acteur, bekend van de tv-serie Brothers and Sisters en films als 'St. Elmo's fire' en 'Wayne's world', zijn frustraties van zich af. "Dit is een poging om niet alleen mijn vrouw en mij, maar ook om onze twee zoons te beschadigen en vernederen", briest hij. "Mijn gezin is diep geschokt door dit verraad."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen