Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter van de Vorst adopteert zoon

Shownieuws

Peter van der Vorst heeft een zoontje geadopteerd. Dat heeft zijn manager dinsdag bevestigd. Met zijn partner Sander reisde hij een week geleden af naar de VS.

Peter van der Vorst heeft een zoontje geadopteerd. Dat heeft zijn manager dinsdag bevestigd. Samen met zijn partner Sander reisde de royalty-expert een week geleden af naar de Verenigde Staten, waar de adoptieprocedure formeel werd afgerond. Het jongetje is vijf weken oud en heet Levi Diego, zo verklapte collega Albert Verlinde dinsdagochtend al in het radioprogramma van Ruud de Wild.

Hoewel op de website van radiozender Q-Music toespelingen worden gemaakt op de datum 1 april, benadrukt manager Patrick Groeneveld dat het niet om een grap gaat. "Dit is nu eenmaal de dag dat alles rond is gekomen", zegt hij. Specifieke details wil hij niet geven. Wel weet hij te melden dat het koppel nog geruime tijd in de Verenigde Staten moet blijven. "Er hangt een bepaalde wettelijke termijn aan hoe lang je daar met het kind moet zijn."

In weekblad Weekend worden woensdag foto's gepubliceerd van Van der Vorst, zijn vriend en hun nieuwe zoontje. Dat heeft hoofdredacteur Wim Schaap laten weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen