Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeroen van der Boom wil winnen van Gerard Joling

Shownieuws

Jeroen van der Boom hoopt de zangwedstrijd Kinderen Zingen met Sterren te winnen van Gerard Joling. Het programma is vanaf 26 april te zien op SBS 6.

Voor het nieuwe SBS-programma Kinderen Zingen met Sterren heeft Jeroen van der Boom maar één doel voor ogen: winnen van Gerard Joling. De zanger, die Gerard Joling als typetje perfect kan nadoen, is in zijn nopjes het op te nemen tegen zijn vriend, zegt hij tegen Novum Nieuws.

De zanger verwacht dat het een dolle boel wordt. "René Froger zit in de jury en ik heb ook nog gelezen dat Gordon ook meedoet. Dat wordt op zich een heel gezellige avond."

Toch is de strijdlustige zanger er vooral op gebrand Joling een hak te zetten. "Ik wil gewoon een keer van Gerard winnen." Wat zijn aanpak hiervoor wordt, weet de 35-jarige Van der Boom nog niet. "Ik moet nog even proberen zijn zwakke punten te ontdekken", grapt hij.

De zangwedstrijd draait om twee teams van drie kinderen, die ieder gekoppeld worden aan een beroemde zanger. Naast Van der Boom hebben Nick & Simon, Gordon, Gerard Joling en Jan Smit hun naam al aan het programma verbonden. De band van Edwin Evers begeleidt de teams muzikaal, Natasja Froger presenteert de competitie en Jamai Loman neemt plaats in de jurystoel.

Vanaf 26 april is het programma Kinderen Zingen met Sterren wekelijks op SBS 6 te zien. De vier winnende teams van de show, die voluit 'Kinderen zingen met sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit' heet, treden samen met hun idool op 31 mei op tijdens De-Grootste-Bingo-Ooit in het Gelredome.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen