Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maud zingt sportlied voor kinderen

Shownieuws

Zangeres Maud Mulder brengt volgende week woensdag een speciaal lied ten gehore tijdens de officiële start van Kids Sports News. Ze zingt het lied in de Arena.

Zangeres Maud Mulder brengt volgende week woensdag een speciaal lied ten gehore tijdens de officiële start van Kids Sports News. In de Amsterdam Arena zingt ze het lied, dat als werktitel 'Olympia' heeft, begeleid door het Metropole Orkest. Dat heeft kinderkanaal Z@pp, de initiatiefnemer van het evenement, dinsdag laten weten.

De voormalige Idol gaat maandag repeteren met het orkest. "Het zou kunnen dat het lied uiteindelijk 'Sneller, hoger, sterker' gaat heten", weet een woordvoerder. "Dat zit namelijk in de tekst van het nummer." Plannen om het nummer als single uit te brengen zijn er vooralsnog niet.

Kids Sports News is een multimediaal project dat kinderen moet stimuleren om meer te bewegen. Websites, games, televisieshows en evenementen moeten de jeugd betrekken bij belangrijke sportevenementen die deze zomer plaatsvinden, waaronder het EK voetbal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen