Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Recordopbrengst voor Pink Ribbon Magazine

Shownieuws

Het Pink Ribbon Magazine 2007 heeft een recordbedrag van 875.000 euro opgebracht.Het wordt sinds 2004 uitgegeven om geld te verdienen voor borstkankerpatiënten.

Het Pink Ribbon Magazine 2007 heeft een recordbedrag van 875 duizend euro opgebracht. Het tijdschrift wordt sinds 2004 jaarlijks uitgegeven om geld te verdienen voor borstkankerpatiënten.

Ambassadrice Quinty Trustfull overhandigt dinsdagmiddag in Hoofddorp een cheque van ruim een miljoen euro aan de Stichting Pink Ribbon. In het bedrag zit ook de opbrengst van een actie van damesblad Libelle.

De stichting heeft al bedacht waaraan het geld besteed gaat worden. "Deze recordopbrengst wordt, samen met de opbrengst van vorig jaar, besteed aan een groot project voor verbetering van de psychosociale zorg voor borstkankerpatiënten", zegt bestuursvoorzitter Maya Meijer-Bergmans van de Stichting Pink Ribbon.

Op dit moment wordt al gewerkt aan Pink Ribbon Magazine 2008, dat in borstkankermaand oktober in de winkels ligt. Ieder jaar wordt een nieuw team samengesteld uit verschillende tijdschriftredacties. Dit keer is de leiding in handen van John Lukken, hoofdredacteur van Beau Monde.

Van het vierde Pink Ribbon Magazine werden 117 duizend exemplaren verkocht, twintig procent meer dan van de editie uit 2006.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen