Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tokio Hotel-zanger herstelt voorspoedig

Shownieuws

Tokio Hotel-zanger Bill Laulitz herstelt voorspoedig van een operatie aan zijn stembanden. De Europese '1000 Hotels Open Air'-tournee gaat door.

Tokio Hotel-zanger Bill Laulitz herstelt voorspoedig van een operatie aan zijn stembanden. De Europese '1000 Hotels Open Air'-tournee, die de Duitse band op 14 juni naar het Goffertpark in Nijmegen brengt, gaat door. Dat hebben de band en concertorganisator Mojo dinsdag laten weten.

De 18-jarige zanger van Tokio Hotel had een cyste op een van zijn stembanden, waardoor de Europese toer tot nader order werd afgelast. Doktoren lieten hem echter weten dat de operatie een 'groot succes' was. De zanger moest tien dagen absolute stilte houden na de chirurgische ingreep.

"Ik ben ervan overtuigd dat alles goed gaat komen en ontzettend blij dat ik deze zomer gewoon kan optreden. Ik kan niet wachten om weer het podium op te klimmen en alle festivals in Europa te spelen", liet de zanger weten op de website van de rockformatie.

Tokio Hotel brak vorig jaar door met het nummer 'Monsoon', afkomstig van het eerste Engelstalige album 'Scream'. Het liedje behaalde in Nederland de zesde positie in de Single Top 100.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen