Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTL neemt afstand van uitlatingen Verlinde

Shownieuws

RTL 4 heeft Daphne Bunskoek niet aangesproken op de kritiek die ze onlangs uitte op een filmpje van een overspelige Georgina Verbaan. Dat zegt een woordvoerder.

RTL 4 heeft Daphne Bunskoek niet aangesproken op de kritiek die ze onlangs uitte op het uitzenden van een filmpje waarop een overspelige Georgina Verbaan te zien was. "Meningen zijn in RTL Boulevard juist heel belangrijk", meldt een woordvoerder van de zender. "Dit is bij uitstek iets om discussie over te voeren." Bunskoek zei vorige week dat het showbizzprogramma met de veelbesproken uitzending te ver was gegaan.

Presentator Albert Verlinde liet zich dinsdagochtend op de radio zeer kritisch uit over de opstelling van zijn collega. Volgens hem betreurt zowel de zender als de redactie van RTL Boulevard haar uitlatingen en is Bunskoek dinsdag op het matje geroepen. "We gaan inderdaad met Daphne Bunskoek praten, maar dat heeft niets te maken met het filmpje van Georgina Verbaan", stelt de woordvoerder.

In het gesprek met de presentatrice wordt haar toekomst met RTL besproken. "In de zomer loopt haar contract van drie jaar af. We weten dat ze in gesprek is met de VPRO, maar wij gaan natuurlijk ook met haar om de tafel zitten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen