Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw komt terug met Ranking the Stars

Shownieuws

Paul de Leeuw start 6 mei met de opnamen van een nieuwe reeks van Ranking the Stars. Bridget Maasland, Tatjana Simic en Patty Brard zouden al hebben toegezegd.

Paul de Leeuw start op 6 mei met de opnamen van een nieuwe reeks van Ranking the Stars bij BNN. Dat heeft de jongerenomroep dinsdagochtend bevestigd. Bridget Maasland, Tatjana Simic en Patty Brard hebben hun medewerking al toegezegd.

De nieuwe serie is vanaf 16 mei te zien. Anders dan de vorige twee seizoenen worden er niet tien, maar vier afleveringen gemaakt. "Het gaat om een zomereditie", meldt een woordvoerder. Welke andere dames meedoen wordt later bekendgemaakt. Op 9 mei zendt BNN een terugblik uit op de vorige editie van de show.

De Leeuw heeft al twee seizoenen van de tv-show achter de rug. Aan de eerste reeks namen tien vrouwelijke BN'ers deel, onder wie Katja Schuurman, Daphne Bunskoek en Leontine Borsato. Naar aanleiding van een aantal themavragen moesten de deelnemers inschatten hoe Nederlandse mannen over hen dachten. Voor de tweede serie van Ranking the Stars werden tien bekende Nederlandse heren gestrikt, onder wie Jan Smit en Ruud de Wild.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen