Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Percy Irausquin eert Oscarwinnares

Shownieuws

Suzie Templeton is maandagavond geëerd met een Percy Red Carpet Award. De regisseuse ontving het eerste exemplaar van de prijs uit handen van Percy Irausquin.

Suzie Templeton is maandagavond geëerd met een Percy Red Carpet Award. De Britse regisseuse, die dit jaar een Oscar won voor haar animatiefilm 'Peter & the wolf', ontving het eerste exemplaar van de prijs uit handen van de Arubaanse modeontwerper Percy Irausquin, die de onderscheiding in het leven riep om zijn favoriete sterren te eren voor 'hun mooie verschijningen op de rode loper'.

Irausquin reikte de prijs uit voorafgaand aan een modeshow van zijn haute-couturelabel Atelier PRC in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski. Actrice Victoria Koblenko werd voor aanvang van de show ook nog door het tijdschrift Glossy uitgeroepen tot Glamour Woman of the Year.

De modeshow was de tweede show van Irausquin onder de naam Atelier PRC. De ontwerper gebruikt die naam sinds hij vorig jaar brak met investeerder Steve te Pas en daarmee het recht verloor om te werken onder zijn eigen naam.

De show, die werd bezocht door onder anderen actrices Nicolette van Dam, Caroline de Bruijn en Victoria Koblenko, had als thema 'Il était une fois'. In sprookjesachtige sferen, die werden benadrukt door filmfragmenten uit de Disneyfilms 'Assepoester' en 'Sneeuwwitje', toonden de modellen kleurrijke en glamoureuze jurken met veel details als losse mouwtjes, opengewerkte ruggen en opgebold chiffon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen