Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk denkt over comeback Ushi

Shownieuws

Wendy van Dijk liet al eerder weten dat ze haar typetje Ushi mist. Het lijkt er nu op dat de Japanse journaliste haar rentree zal maken op de buis.

Wendy van Dijk liet al eerder weten dat ze haar typetje Ushi mist. Het lijkt er nu op dat de breed grijnzende Japanse journaliste haar rentree zal maken op de buis. "Er zijn verkennende gesprekken om Ushi & Van Dijk weer terug te brengen", bevestigt een woordvoerder van producent Endemol.

Endemol-directeur Paul Römer maakte het nieuws maandag zelf wereldkundig tijdens een lezing op een vakbeurs in Cannes. "Hij sprak over de trend dat oude, gezellige familieprogramma's een comeback maken op de televisie", vertelt de woordvoerder. "Daarbij haalde hij Ushi & Van Dijk aan als voorbeeld."

Als alles naar verwachting verloopt, gaat de show later dit jaar opnieuw van start. Voor Ushi & Van Dijk verkleedde de presentatrice zich als een Japanse journaliste, die binnen- en buitenlandse sterren op ludieke wijze aan de tand voelde. Vorige maand verklapte Van Dijk al dat ze bezig is om nieuwe typetjes te ontwikkelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen