Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Volkszanger Harren haakt in bij Rita Verdonk

Shownieuws

Mick Harren heeft een nummer opgenomen voor Rita Verdonk. In 'Geen zin meer' zingt de volkszanger over de teloorgang van de Nederlandse cultuur.

Dat Rita Verdonk geen roepende in de woestijn is, heeft de populariteit van haar beweging Trots op Nederland inmiddels uitgewezen. Ook volkszanger Mick Harren is een groot fan van de politica. Toen de twee tijdens een brunch aan de praat raakten, ontstond het idee voor een speciaal lied, zo heeft de zanger maandag laten weten.

Op de muziek van het nummer 'Non, non, rien n'a changé' van Les Poppys zingt Harren over de teloorgang van de Nederlandse cultuur. "Zwarte Piet, Sinterklaas, ze zijn er straks niet meer, helaas, het doet een beetje zeer", luidt een van de coupletten van 'Geen zin meer'. Ook het fileprobleem komt aan bod in de meezinger.

Waar het volgens de zanger politiek gezien aan schort, wordt niet precies duidelijk. "Je mag niets meer doen, wel honderdduizend wetten", zingt hij. "Het gaat om je poen, we zijn net marionetten, geen zin meer, geen zin meer." Wanneer het nummer wordt uitgebracht als single, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen