Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt zorgt voor gegil bij American Idol

Shownieuws

Brad Pitt heeft voor heisa gezorgd tijdens de opnamen van een benefietuitzending van American Idol. Hij was nauwelijks te horen door het gegil van de fans.

Brad Pitt heeft voor heisa gezorgd tijdens de opnamen van een benefietuitzending van American Idol. Toen de filmster zondag op het podium verscheen tijdens Idol Gives Back was hij nauwelijks te horen door het gegil, zo meldt het Amerikaanse OK! Magazine.

Het was voor het tweede jaar dat de Amerikaanse talentenjacht een uitzending inruimde voor sterren om aandacht te vragen voor goede doelen. In de show, die woensdag op de Amerikaanse televisie te zien is, kwamen onder anderen Robin Williams, Snoop Dogg en Fergie aan het woord. De 44-jarige Pitt praatte tijdens de opnamen kort over zijn bouwproject in New Orleans. In de door orkaan Katrina getroffen stad laat hij momenteel 150 woningen neerzetten.

Hoewel bekend was dat het project van de acteur in het programma aan bod zou komen, had niemand verwacht dat Pitt zelf in de studio in Hollywood aanwezig zou zijn. Ook nadat het gejoel was verstomd, was hij volgens het tijdschrift nog altijd niet te horen wegens een defecte microfoon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen