Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw blaast Seth & Fiona nieuw leven in

Shownieuws

Paul de Leeuw brengt zijn komedieserie Seth & Fiona terug op televisie. Dat zegt een Vara-woordvoerder. "Al zijn de voorbereidingen nog in een beginstadium."

Paul de Leeuw brengt de komedieserie Seth & Fiona terug op televisie. Dat bevestigt een woordvoerder van de Vara maandag. "Al zijn de voorbereidingen nog in een beginstadium." De Leeuw zelf meldde dit weekeinde in zijn televisieprogramma Mooi! Weer de Leeuw al met de omroep te overleggen over een nieuw leven voor de serie.

Seth & Fiona is een door De Leeuw bedachte komedieserie, die in 1994 voor het eerst op televisie te zien was. De serie draaide om de homoseksuele Seth (Paul de Leeuw), die samen met zijn Duitse vriend Freek (Kees Prins) naast zijn tweelingzus Fiona (Olga Zuiderhoek) en haar zoon Roel (Joep Onderdelinden) woont.

Van de serie is slechts één seizoen van elf afleveringen gemaakt. Kees Prins stopte met de serie, waarna De Leeuw besloot af te zien van een tweede seizoen. Nieuwe afleveringen zouden volgend jaar op de buis moeten komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen