Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick & Simon zingen met kinderen in SBS-show

Shownieuws

Nick & Simon maken hun opwachting in Kinderen Zingen met Sterren, een show op SBS 6. Het duo begeleidt een groepje kinderen dat hun bekendste nummers zingt.

Nick & Simon maken hun opwachting in Kinderen Zingen met Sterren, een nieuwe show op SBS 6. Ze begeleiden een groepje kinderen dat de bekendste nummers van het Volendamse duo zingt.

Natasja Froger presenteert de show, waarin twee teams van drie kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar het al zingend tegen elkaar opnemen. Niet alleen Nick & Simon nemen een groepje nachtegaaltjes op sleeptouw, ook Gerard Joling, Jan Smit, Gordon en Jeroen van der Boom hebben hun medewerking toegezegd. De zingende kinderen worden muzikaal begeleid door de band van Edwin Evers.

De vier winnende teams van de show, die voluit 'Kinderen zingen met sterren op weg naar De-Grootste-Bingo-Ooit' heet, treden samen met hun idool op 31 mei op tijdens De-Grootste-Bingo-Ooit in het Gelredome.

Jamai Loman neemt plaats in de jury. Het is nog onduidelijk wie hem vergezelt. Volgens geruchten zou René Froger een juryfunctie op zich willen nemen. Maar hij moet eerst bepalen of hij dat kan combineren met zijn drukke werkzaamheden, zo vertelde zijn vrouw maandagochtend in de show van Edwin Evers op Radio 538.

Kinderen Zingen met Sterren is vanaf 26 april wekelijks te zien op SBS 6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen