Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe vlam McCartney winkelt bij schoondochter

Shownieuws

De nieuwe vriendin van Paul McCartney heeft een goede beurt gemaakt bij haar schoondochter. De vrouw winkelde bij Stella McCartney in New York.

De nieuwe vrouw in het leven van Paul McCartney heeft een goede beurt gemaakt bij haar schoondochter. Nancy Shevell kwam zondag met een grote tas uit de winkel van modeontwerpster Stella McCartney in New York, zo blijkt uit foto's in de Britse krant Daily Mail.

Vorige week genoot de voormalige Beatle samen met de 47-jarige Amerikaanse zakenvrouw van een zonnige vakantie op het Caribische eiland Antigua. De twee zouden sinds eind november een stelletje zijn.

De tortelduifjes kennen elkaar al jaren. Shevell en haar ex-man Bruce Blakeman, van wie zij onlangs scheidde, waren goed bevriend met McCartney en zijn overleden vrouw Linda. De kinderen van Paul noemden Nancy naar verluidt altijd Jackie O, omdat ze er zo glamoureus uitzag.

Shevell heeft daarmee een voorsprong op haar voorgangster Heather Mills, die absoluut niet overweg kon met haar voormalige schoondochter. Stella baalde zo van de toenmalige liefde van haar vader dat ze de bruiloft van het stel voortijdig verliet.

Vorige maand kwam een eind aan de slepende echtscheidingszaak van McCartney en Heather Mills. Het voormalige model, dat 31 miljoen euro van de 65-jarige muzikant meekreeg, maakt ook korte metten met haar verleden. Ze gaat sinds dit weekeinde met rood haar door het leven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen