Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckham geeft huis in Dubai weg aan schoonouders

Shownieuws

David Beckham heeft zijn optrekje in Dubai aan zijn schoonouders weggegeven. Hij besteedt te weinig tijd in de villa, die een waarde heeft van 10 miljoen euro.

Een vrijgevige David Beckham heeft besloten zijn optrekje in Dubai weg te geven aan zijn schoonouders. Een anonieme bron verklaart tegenover de Britse krant News of the World dat Beckham besefte dat het onmogelijk was veel tijd in Dubai te besteden. Daarom gunt hij de villa, met een waarde van tien miljoen euro, aan de ouders van vrouwlief Victoria.

Beckham beheert het pand wel, maar geeft Tony en Jackie Adams alle ruimte om het naar hun eigen smaak in te richten. "Hij vertrouwt ze volledig en weet dat de villa in goede handen is", vertelt de bron. "Hij is praktisch ingesteld en ziet geen reden om zo'n geweldig huis te houden dat leeg staat."

De 32-jarige voetballer van LA Galaxy hoeft ook geen scheve gezichten te verwachten van zijn eigen ouders. "De familie van David is ook welkom, mits ze goede afspraken maken met Tony en Jackie", zegt hij. "David is een familieman, hij houdt van zijn ouders en wil ze niet tekortdoen."

Beckham kocht het luxueuze pand op het eiland Palm Jumeirah na een bezoek aan het golfstaatje vlak voor het WK in 2002. Ook andere Engelse voetballers als Gary Neville, Michael Owen, David James en Joe Cole hebben een optrekje op het eiland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen