Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ewan McGregor heeft zin in homofilm met Jim Carrey

Shownieuws

Ewan McGregor kijkt uit naar het maken van een film over twee homo's met Jim Carrey. 'I love you Phillip Morris' is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Ewan McGregor kijkt uit naar het maken van de film waarin hij en Jim Carrey de hoofdrollen van twee homoseksuele gevangenen gaan spelen. "Het is alweer een jaar geleden dat ik aan een film heb gewerkt, door een trip door Afrika en mijn theaterwerk", vertelt hij tegen het Britse filmblad Empire.

De film, die 'I love you Phillip Morris' gaat heten, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een Texaanse gevangene die met een medegevangene niet alleen een cel, maar ook het bed deelde. "Het personage van Jim is gespecialiseerd in ontsnappen en doet dat uiteindelijk om bij mijn personage te zijn. Het is een ongelooflijk verhaal", zegt de 36-jarige McGregor, die de titelrol op zich neemt. De opnamen vinden dit voorjaar plaats.

McGregor is eerst nog te zien in de film 'Cassandra's dream', die vanaf volgende week in de Nederlandse bioscoop draait. Wanneer 'I love you Phillip Morris' te zien is op het witte doek, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen