Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe liefde voor Cameron Diaz

Shownieuws

Cameron Diaz is de afgelopen tien dagen op drie afspraakjes geweest met acteur Gerard Butler. Ze roemt zijn lichaam dan ook.

Cameron Diaz is de afgelopen tien dagen op drie afspraakjes geweest met de gespierde Schotse acteur Gerard Butler. De twee zijn gespot op verschillende plekken in Los Angeles, zo meldt de Britse krant de Sunday Mirror. De 35-jarige Diaz gaf al eerder te kennen helemaal weg te zijn van het lijf van haar nieuwe vlam, dat vooral veel te zien is in zijn bekendste film '300'.

Diaz heeft een heftig liefdesleven achter de rug en vertelde onlangs tegen het Britse mannenblad GQ te genieten van haar vrijgezellenbestaan. Sinds haar breuk met zanger Justin Timberlake had de actrice relaties met zanger John Mayer en illusionist Criss Angel.

De blondine speelt de aankomende tijd, na een korte stop, weer in veel films. Zo is ze in Nederland vanaf 8 mei naast Ashton Kutcher te zien in 'What happens in Vegas'. Later dit jaar is Diaz te zien in 'The box', een film van Richard Kelly, de regisseur van 'Donnie Darko'. Ook leent ze haar stem voor de nieuwe 'Shrek'. Deze zal in 2010 in de bioscoop draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen