Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna ziet af van adoptie 2-jarig meisje'

Shownieuws

Madonna heeft haar plannen om een Malawisch meisje te adopteren laten varen. De 49-jarige popster zou opzien tegen de juridische strijd, zo meldt The Sun.

Madonna heeft de plannen om haar multiculturele gezin uit te breiden met een meisje uit Malawi laten varen. De popster zou opzien tegen de juridische strijd die de adoptie van de 2-jarige Mercy met zich mee zou brengen, zo verklapt een vriend aan de Britse krant The Sun.

Wel zal de 49-jarige zangeres het weesje vanuit Groot-Brittannië financieel ondersteunen. Dat doet ze via de stichting die ze opzette na de adoptie van haar nu 2-jarige zoontje David Banda, die ook uit Malawi komt.

"Madonna wilde een jongen en een meisje adopteren, maar familieleden van Mercy hadden bezwaar", vertelt de bron. De zangeres besloot naar verluidt niet langer te strijden en zag af van de adoptieplannen. Ze zou ook geen plannen hebben een ander kind te adopteren.

Eerder gaf de adoptie van David al problemen, toen verschillende Malawische instanties in de weg lagen. De opvoedkwaliteiten van Madonna en haar man Guy Ritchie werden het afgelopen jaar beoordeeld door een uit Malawi afgereisde staatsambtenaar. Komende week laat Madonna de adoptie van David in Malawi door een rechter formaliseren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen