Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Geri Halliwell verliefd op achtergronddanser'

Shownieuws

Geri Halliwell is smoorverliefd op een achtergronddanser. Halliwell leerde Ivan 'Flipz' Velez kennen tijdens de tournee van de Spice Girls, zo meldt The Sun.

Geri Halliwell is smoorverliefd op een achtergronddanser. Halliwell leerde Ivan 'Flipz' Velez kennen tijdens de reünietournee van de Spice Girls, zo meldt de Britse krant The Sun.

De 35-jarige Ginger Spice werd tijdens de tournee, die eind februari ten einde kwam, tijdens het nummer 'It's raining men' opgetild door Velez. "Tegen het einde van de toer is er iets moois opgebloeid", vertelt een vriend van de zangeres. "Ze miste hem heel erg, dus ze is naar Los Angeles afgereisd om bij hem te zijn."

Bluebell, het 1 jaar oude dochtertje van Halliwell, heeft de nieuwe liefde van haar moeder ook al mogen ontmoeten. "Hij gaat heel goed met haar om", vertelt de bron. "Ze was mee op tournee, dus hij had haar al vaker gezien." Velez zou de kinderen van Spice Girl Victoria Beckham breakdancekunstjes hebben geleerd.

Geri Halliwell is niet de eerste artiest die valt voor de charmes van een sexy achtergronddanser. Zo trouwde Scary Spice Melanie Brown tien jaar geleden met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar. Het huwelijk liep na veertien maanden op de klippen.

Wellicht de bekendste achtergronddanser is Kevin Federline. Hij wist het hart van Britney Spears te veroveren. De twee trouwden in 2004, maar drie jaar later werd de scheiding uitgesproken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen