Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leugendetector bevestigt kus Perez en John Mayer

Shownieuws

Perez Hilton heeft een leugendetectortest gedaan om te bewijzen dat hij heeft gezoend met John Mayer. Us Magazine daagde de blogger uit om de test te doen.

Entertainmentblogger Perez Hilton heeft een leugendetectortest gedaan om te bewijzen dat hij heeft getongzoend met zanger John Mayer. Het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine daagde Perez uit om de test te doen en vroeg Nick Savastano van het programma The Moment of Truth de test uit te voeren.

De 30-jarige Hilton slaagde met vlag en wimpel voor de test, die werd uitgevoerd in de inloopkast van de populaire blogger, die eigenlijk Mario Lavandeira heet. "Dat vond ik wel een toepasselijke plaats", lacht hij.

Op de vraag of Perez met vrouwenmagneet John Mayer vorig jaar tongzoende op een feestje in een club in New York, antwoordde Perez volmondig ja. De leugendetector beaamde zijn antwoord.

Volgens het apparaat zou Perez ook niet hebben gelogen toen hij naar buiten bracht dat Mayer begon met zoenen en dat Perez zich in eerste instantie terugtrok. Hilton beweert ook dat Jessica Simpson, destijds de vriendin van Mayer, tijdens de zoensessie aan het kruis van haar vriend zat. De test wees uit dat Hilton ook daarover de waarheid sprak.

Perez zou volgens de detector op maar één vraag een leugenachtig antwoord hebben gegeven en dat was de vraag of Perez het nieuws over de biseksualiteit van de donkerharige zanger naar buiten bracht om meer publiciteit te krijgen. Het ontkennende antwoord van de blogger werd echter als glasharde leugen ontmaskerd.

Na afloop van de test had Perez nog een boodschap voor Mayer. "Ik daag je uit om ook een test te ondergaan", zei hij vanuit zijn kast, die rijkelijk is versierd met zebraprints en Hello Kitty-spulletjes. Mayer heeft nog niet persoonlijk gereageerd op de onthullingen van de blogger. Zijn woordvoerder liet eerder weten dat de uitlatingen van Perez 'belachelijk' zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen