Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lama's van de buis

Shownieuws

De Lama's houden ermee op. De komische improvisatieshow, die wordt gepresenteerd door Patrick Lodiers, wordt aan het einde van dit jaar van de buis gehaald.

De Lama's houden ermee op. Dat heeft BNN vrijdag bekendgemaakt. Het komische improvisatieprogramma wordt aan het einde van dit jaar van de buis gehaald. Vanaf september wordt nog een laatste seizoen van tien afleveringen uitgezonden. In oktober start een afscheidtournee langs de grote theaterzalen in Nederland.

Momenteel zendt BNN het achtste seizoen uit van De Lama's, dat in 2006 werd onderscheiden met een Gouden Televizierring. Net als in de voorgaande seizoenen presenteert Patrick Lodiers de komedieshow, waarin de cabaretiers Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge improvisatiekomedie beoefenen. Elke vrijdag kijken gemiddeld meer dan een miljoen mensen naar de show op Nederland 3.

De beslissing om te stoppen is gemaakt omdat de cabaretiers 'op het hoogtepunt van hun succes als Lama afscheid wilden nemen van hun publiek'. De Lama's zijn wel in gesprek met de jongerenomroep om een nieuw programma te ontwikkelen. Dat zal naar verwachting in het voorjaar van volgend jaar te zien zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen