Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Excuus Kathleen Turner stelt Nicolas Cage tevreden

Shownieuws

Nicolas Cage heeft excuses van Kathleen Turner geaccepteerd. De Hollywoodster was woedend omdat de actrice beweerde dat hij ooit een hond heeft gepikt.

Nicolas Cage heeft excuses van Kathleen Turner geaccepteerd. Dat meldt de BBC vrijdag. De Amerikaanse actrice haalde zich de woede van zijn collega op de hals door in haar autobiografie te beweren dat hij tweemaal is opgepakt wegens rijden onder invloed en ooit een chihuahua heeft gepikt.

De 53-jarige actrice, de Britse uitgever Headline en de Britse krant Daily Mail, die eind januari delen van de het boek publiceerde, hebben als goedmakertje een donatie gedaan aan de Amerikaanse National Adult Protective Services Foundation. Deze stichting neemt het op voor 'kwetsbare volwassenen'.

Met de excuses is de rechtszaak geschikt die Cage in Groot-Brittannië tegen de drie partijen had aangespannen. "Als een acteur die in vele gezinsvriendelijke films heeft gespeeld en als vader van een tiener was meneer Cage van streek dat hij werd neergezet als iemand die dat soort gevaarlijk en crimineel gedrag goedkeurt", laat de advocaat van de Hollywoodster weten. "Hij is dankbaar dat de gedaagden hun fouten toegeven en het willen goedmaken."

De 44-jarige Cage speelde samen met Turner in de film 'Peggy Sue got married'. Niet alleen Cage krijgt het zwaar te verduren in Turners boek 'Send yourself roses: my life, love and leading roles'. Ook onder anderen 'goede vriend en verschrikkelijke vijand' Michael Douglas en 'valse' Burt Reynolds krijgen ervan langs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen