Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Komedieserie wil Britney Spears terug

Shownieuws

De makers van 'How I met your mother' zeggen Britney Spears graag nog een keer terug te zien komen. Ze was vorige maand in de serie te zien als receptioniste.

(Novum/AP) - Britney Spears is meer dan welkom als ze nog een keer een gastrol wil spelen in 'How I met your mother'. Dat zegt Carter Bays, een van de producenten van de Amerikaanse komedieserie. De zangeres was vorige week in een aflevering op de Amerikaanse televisie te zien als de flirtende receptioniste van een dermatoloog.

De makers van de serie waren in hun nopjes met de acteerprestaties van Britney. "Ik vond haar fantastisch. Ik ben erg trots op die aflevering", zegt Bays. "We hebben altijd gezegd dat haar personage best nog eens terug zou kunnen komen."

Of er al afspraken met Spears zijn gemaakt over een rentree, zoals verschillende media de afgelopen dagen suggereerden, wil de producent niet zeggen. "Dat weet ik niet. Daar kan ik geen antwoord op geven."

Het zou 'How I met your mother' geen slecht doen als de 26-jarige zangeres zou terugkeren in de serie. De aflevering waarin zij te zien was, werd vorige week maandag door ruim 10,6 miljoen mensen bekeken. Dat zijn ruim een miljoen meer kijkers dan de week daarvoor en bijna 2,5 miljoen meer dan vorig seizoen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen