Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi-Dennis hoopt op zoon

Shownieuws

Oud-bewoner van de Gouden Kooi Dennis Bax wil het liefst een zoon. "Hij heeft een lichte voorkeur, en ik vind het echt niet leuk dat hij dat zegt", zegt Nadia.

Oud-bewoner van de Gouden Kooi Dennis Bax wil het liefst een zoon. "Hij heeft een lichte voorkeur, en ik vind het echt niet leuk dat hij dat zegt", vertelt Nadia, de hoogzwangere vriendin van Dennis. "Weet je wat hij zegt? 'Als jij geen zonen kan baren, nou dan ...'", lacht ze, haar vriend imiterend met een opgeheven dreigende wijsvinger.

Nadia is ervan overtuigd dat ze zwanger is van een meisje. Tijdens een voorgaande echo kon het geslacht niet worden bepaald, omdat de handen van de foetus in de weg zaten. "Maar de gynaecoloog zei dat we zestig procent kans hebben op een meisje en veertig procent op een jongetje."

Hoewel de voorkeur van Dennis uitgaat naar een zoon, is een meisje uiteraard welkom. "Ze weet ook dondersgoed dat ik wil dat de baby op de eerste plaats gezond is. Als ik dat hoor, dan ben ik blij."

Kijkers van de reallifesoap konden vorig jaar vijf maanden lang het liefdesleven van Dennis en Nadia volgen. Tijdens een van de vrijpartijen van het stel in het tv-programma raakte Nadia zwanger.

In februari gingen geruchten dat de aanstaande spruit niet verwekt is door Dennis, maar door gastspeler Luc van De Gouden Kooi. Na het zien van echobeelden van de baby denkt Nadia echter honderd procent zeker te weten wie de vader is. "Het is heel bizar. Als je het kindje van de zijkant ziet, het silhouet, zie je echt de neus van Dennis", vertelt ze.

De 25-jarige Dennis werd eind november uit de miljonairsvilla gestemd. Nadia verliet de villa enkele dagen later, omdat ze haar vriend miste. Nadia is inmiddels 23 weken in verwachting van de eerste 'reality-baby' ter wereld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen