Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boze ex-vriendin klaagt 50 Cent aan

Shownieuws

Rapper 50 Cent wordt voor de rechter gesleept door zijn ex-vriendin. Shaniqua Tompkins beweert dat de rapper haar en hun 10-jarige zoon uit hun huis wil zetten.

(Novum/AP) - Rapper 50 Cent wordt voor de rechter gesleept door zijn ex-vriendin. Shaniqua Tompkins beweert dat de rapper haar en hun 10-jarige zoon Marquise uit hun huis wil zetten. De vrouw heeft haar ex aangeklaagd wegens contractbreuk.

Volgens de advocaat van Tompkins zou de rapper hebben beloofd dat het huis op Long Island, dat ruim anderhalf miljoen euro waard is, bij de aankoop op naam van Tompkins zou worden gezet. Hij wilde dat zijn kind op een veilige plek kon opgroeien. De rapper raakte in 2000 gewond bij een schietpartij.

Op het laatste moment zou de 32-jarige 50 Cent, die eigenlijk Curtis Jackson heet, de villa toch op eigen naam hebben gezet. Tompkins heeft het hof in New York nu gevraagd te verklaren dat ze het recht heeft in het huis te wonen.

Tompkins ontvangt maandelijks een bedrag aan alimentatie van 50 Cent, die hits scoorde als 'P.I.M.P', 'In da club' en 'Candy shop'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen