Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell in de cel na bespugen agent

Shownieuws

Naomi Campbell is op een Britse luchthaven in de boeien geslagen nadat ze een agent zou hebben bespuugd. Het model ging door het lint nadat een tas kwijt was.

Naomi Campbell is donderdag op de Londense luchthaven Heathrow in de boeien geslagen nadat ze een agent zou hebben bespuugd. Het supermodel verloor haar zelfbeheersing nadat een van haar tassen niet was ingecheckt op een vlucht naar Los Angeles.

Campbell was op weg naar Los Angeles om de begrafenis van de moeder van modefotograaf Herb Ritts bij te wonen. "Naomi was ruim op tijd op de luchthaven", vertelt haar woordvoerder Celena Aponte in de Britse krant The Sun. "Ze heeft twee tassen ingecheckt, maar toen ze in het vliegtuig zat, hoorde ze dat een van haar tassen kwijt was. British Airways wilde het oplossen door de politie te bellen en haar van de vlucht te laten verwijderen."

Volgens cabinepersoneel misdroeg het heetgebakerde model zich toen ze aan boord van het toestel kwam. Ze zou een steward hebben uitgescholden, die daarop de politie inschakelde.

Een bron bij de politie vertelt dat Campbell helemaal was doorgedraaid. "Ze spuugde, stompte en sloeg. We kwamen om haar te kalmeren, maar we moesten haar wel arresteren." De andere tas van Campbell moest van de vlucht worden gehaald, waardoor overige passagiers ruim anderhalf uur vertraging opliepen.

De 37-jarige Campbell werd vrijdagochtend op borgtocht vrijgelaten. Het model, gekleed in een leren jas, grijze pet en grote zwarte zonnebril, stapte onder grote belangstelling van fotografen in een gereedstaande auto. Het is onduidelijk of Campbell, die ruim 7500 euro neertelde voor het eersteklas ticket, vrijdag alsnog afreist naar de Verenigde Staten.

Naomi Campbell heeft een reputatie als driftkikker. Ze werd meermaals door voormalige werknemers aangeklaagd wegens mishandeling. Vorig jaar bekende het model dat zij een dienstmeisje heeft verwond door een telefoon naar haar hoofd te gooien. Ze kreeg daarvoor een taakstraf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen